Нашите проекти

НИЕ СМЕ ...
БИЗНЕС - КЛУБ “САРПИО” - Синергия за успех 

Нашето МОТО е:

‘“ДА СЕ СМЕЕШ ЧЕСТО И ПО МНОГО, ДА СПЕЧЕЛИШ УВАЖЕНИЕТО НА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА И ОБИЧТА НА ДЕЦАТА.... ДА ЦЕНИШ КРАСИВОТО, ДА ОТКРИВАШ НАЙ-ДОБРОТО У ДРУГИТЕ, ДА ОСТАВИШ СВЕТА МАЛКО ПО-ДОБЪР...ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ДОРИ ЕДИН ЧОВЕК ДИША ПО ЛЕКО, ЗАЩОТО ТЕ Е ИМАЛО
ТОВА Е УСПЕХ!

Нашата ВИЗИЯ е:
 
”ДА БЪДЕМ БИЗНЕС - КЛУБ НОМЕР 1 В БЪЛГАРИЯ ЗА 2018-та ГОДИНА! ДА БЪДЕМ БИЗНЕС - КЛУБ НОМЕР 1 В ЕВРОПА ДО 2020-ТА ГОДИНА” 
Нашата МИСИЯ е:

“ НИЕ СМЕ РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ В ОРИФЛЕЙМ БЪЛГАРИЯ”
 


Нашите проекти
  ‘Моята кариера онлайн’ - този проект е насочен към всички специалисти в сферата на онлайн маркетинга и онлайн комуникациите или хора, които желаят да развиват собствен бизнес директно от дома си без да се налага да инвестират в помещение за офис, обзавеждане и Т.н. Единствената инвестиция е на време (около 6 месеца ) и търпение да преминете нашата 3 месечна обучителна програма. За тази цел се регистрирайте за уебинар ‘’ моята онлайн кариера”.  Ние ще ви предложим на ваше разположение работеща бизнес - система, която е активна 24 часа 7 дни в седмицата и която ви генерира стабилно финансово възнграждение още на 3-я месец. 

Млад специалст с право на международна кариера” - този проект е насочен към всички млади специалисти, които се обучават в сферата на комуникациите, международните отношения, психология, педагогиката, мениджмънта. Ние ви даваме възможност да приложите вашите теоретични знания на практика в реална обстановка с клиенти или управление на хора, заобиколени от подкрепяща среда и добронамерено отношение и ви предлагаме гъвкаво работно време. В полза на вашето бързо кариерирно израстване предлагаме допълнително обучителна програма за спецификата на нашата бизнес - система. Всички, които успешно преминат обучителната програма достигат до позиция мениджър и имат възможност за надграждане. Стартов месечен доход за 4 часа на ден след преминаване на обучителната програма 600 лв. Имате възможност да достигнете доход 1800 лв. За повече информация се запише за уебинар ‘Аз съм млад специалист с право на кариера”

”Майка в майчинство с право на собствен бизнес” - вие сте майка и сте в майчинство или ви предстои майчинство, не можете да си позволите пълен работен ден, не можете да си помислите дори за работен ден на 4 часа, да не говорим да сте обвързана с работно място. Същевременно вие не искате да загубите връзка със света и да се изолирате неусетно само у дома. Затова ние Ви предлагаме нашия специален проект, в който вие ще имате връзка с външния свят, работния ви график ще бъде гъвкав и организиран спрямо ритъма на вашето майчинство, а същевременно ще получавате допълнителен доход в размер между 200 лв и 1000 лв в зависимост от вашите резултати. Не сте обвързана с работно място, може да работите изцяло от дома си или докато разхождате бебето в количката, необходимо ви е единствено Смартустройство с интернет - това може да бъде вашия мобилен телефон или компютърът у дома. За да научиш повече за нашата алтернатива за майки/ баби/ бащи в майчинство включи се в нашия предстоящ уебинар.

“Омръзна ми от шефове” - ти си всеотдаен на своето работно място, но шефът ти все не е доволен от теб. Спазваш своите отговорности, но възнграждението накрая на месеца не те удовлетворява. Същевременно мечтаеш за собствен бизнес или работа, в която нямаш шеф и съобразяване с лошото настроение на колегите. Искаш повече за себе си като личност, повече за портмонето си като доход. Ние имаме добра новина за теб, можем да ти дадем свободата да бъдеш себе си без шефове и лоши насторения. За да научиш повече за нашето предложение регистрирай се за нашия онлайн уебинар “ как парите да работят за мен, а не аз тях”.

Допълнителен доход - почасова заетост”

50 + е началото на един прекрасен живот”


Запиши се за безплатерн уебинар

ibendum non lacus non congue

Знаете ли кой ви покани?

Изпрати